Men mamma då. Det ääär ingen fara...

Jag har varit och fått nålar av mannen. På vissa ställen gjorde det riktigt ont! Aj aj aj! Tur att jag hade Freja som höll mig i handen och klappade mig på kinden. Lillskruttan. Jag är inte så förtjust i nålar som bekant men eftersom de hjälper så står jag ut... Jag blir så nipprig att varje gång han sticker ner en nål far huvud och överkroppen upp ha ha. Även när det inte gör ont... Freja tyckte jag var lite tokig och sa att det inte var någon fara. Jag passade på att fråga henne om pappa skulle sticka in en nål i hennes rygg så får vi se om HON kan ligga still. Klok som hon är blev hennes svar (i en väldigt mjuk röst) "men mamma, jag är inte stor, jag är en lillasyster och jag är för liten för att ha ont i ryggen... Pappa behöööver inte sticka nålar i mig."
Så det så.

Efter ännu en tur på cykeln ner till mannens jobb för att lämna hans laddare till jobbmobilen samt lyckades tappa en vante på väg hem, sitter jag nu i uterummet och är glad att jag hann hem innan regnet.
Nu ska jag smaska i mig räksallad med tzatziki, bröd, lyssna på radio och läsa en deckare... Innan eftermiddagen är här på allvar...

God måndag allihop!