Dessa förbannade möss!

Jag blir galen på våra påtvingade husdjur! 

Möss! 
De kommer en åt gången och så tar fällan dem. Så kommer det en ny efter någon dag.. Vi ska testa en sån där elektronisk musavskräckargrej och se om det funkar. Håller verkligen tummarn! Christian tycker de är små och söta. Jag tycker de hade varit söta om de var ute... Eller i en bur...

I övrigt har de senaste dagarna gått åt till att torka snor,  ge astmamedicin, samtal med lärare och handläggare. Grym huvudvärk och ont i nacke-axlar. Verkligen på topp i förra veckan. Verkligen!

Lovisa och jag skulle baka brownies när hon kom hem här om dagen men hon råkade kliva på fel tåg haha och hamnade i Karlskrona istället så hon kom hem sent med de andra... Ibland har hon otur när hon tänker. Men hon är rätt rolig att vara med. Det fick bli brownies en annan dag istället. 

Jag hade tänkt låta Alva vara på förskolan i går men då måste Linus och jag hänga i Ronneby hela dagen... det var kallt och spöregnade och jag var dödstrött så det var skönt att stanna hemma. Idag ska vi ge oss iväg i alla fall.

Jag planerade att lägga upp Dylans förlossningsberättelse men fotona ligger tydligen i källaren och jag har inte lyckats ta mig ner för att leta rätt på dem. Tack för visat tålamod. Snart snart kommer den. Loooovar!

(null)

Nu ligger gröten i magen så nu köööör vi som Alva säger...

Vad hittar du på idag?