Dagen kom

Så var då dagen här då "lilla vilda" blev 3 år. Inget trauma för mamman. Det känns ungefär som att hon varit 3 år ett tag nu... 

Efter sång, paket och frukost lämnade vi de hårt sovande tonåringarna i soffan och åkte till Mandeltårtan. Jag fyller år idag utbrast hon direkt när hon såg Angelica prata med några gäster. Åh grattis! Hon hade redan sprungit in och börjat ta av sig "kappajackan". 
"Jag vill ha en boll. Jag fyller år i marsett (mars)!  Berättade hon för Hanna i Kassan.

När hon fikat lekte hon 1 - 1.5h i lekrummet. Linus och Freja var med en stor del av tiden. Världens mysigaste lekrum! 

Under hela förmiddagen kändes det som att Alva hade haft nytta av att gå en charmkurs... Hett humör och en tendens till att inte lyssna... Miiiinsta lilla motgång verkade kännas oöverkomlig. Men åh så roligt hon hade i lekrummet.

Väl hemma bäddade jag ner henne i vagnen och sen sov hon 2.5 h. 

Christian tog med sig Freja och Linus till Maxi och då passade jag på att sova middag. Det har jag nog gjort MAX 5 ggr sen Linus föddes. Det ver verkligen obeskrovligt skönt. Det har varit en väldigt intensiv vecka med mkt spänning som släppt...

Alva vaknade på strålande humör så resten av dagen gick lite smidigare. Massa lek, bus, laga mat och baka sin egen tårta. Kan det bli bättre? 

Hon somnade väldigt sent med nya finskorna på.

(null)

(null)

(null) (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)