Tack för din lojalitet!!

Jag tycker det är intressant att Vistaprint är så otroooligt glada och tacksamma över min lojalitet. Särskilt som jag aldrig har beställt någonting från dem... Mesig marknadsföring är intressant tycker du inte det? 
 
Ikväll blev det korvstroganoff till middag. Det var flera år sen senast och det var helt otippat. Jag lyckades i alla fall laga middag till hela familjen för ca 25 kr... NÖJD! Det blev till och med lite rester. Inte helt illa. Jag blir så otroligt taggad när jag får till det så billigt. Hade det varit i Sverige hade jag säkert kunnat komma undan lite billigare men med de norska priserna är det nästan gratis... Jag borde testa en månad och se HUR mycket pengar jag kan spara. Med jag menar jag JAG. Det är nämligen JAG som lagar maten och det är JAG som handlar den... Det kunde vara ett kul expriment men det kräver såklart lite tid att förbereda. Vi får se hur det går. 
 
Här har telefonen gått varm i kväll och det gjorde att jag inte hann iväg till affären. Brödlådan står tom, pastaburken lika så... Det innebär att det blir pannkakor till lunch för barnen i morgon... vilket innebär att mamman får stå och steka pannakakor mitt i natten... yaaay.. På plussidan: jag kommer blir otroligt populär bland barnen...
Undrar hur många år av livet man står framför spisen...
Någon som vet?
 
Nä dags att börja med pannkakssmeten då..
 
Natti natti ♥