Rulla hem i snön...

Jag älskar alla årstider! Sommarn ska vara varm, hösten full av vackra färger och på vintern vill jag ha snö och -20 grader. Love it!
Ikväll har vi varit på en jätterolig föräldrafest för Dylans lag. Jag och Alvisen gick hem tidigare och gissa min lycka när jag upptäckte att det snöade! Wiiiiiiiiiiiii! Jag blir barn på nytt och vill bara slänga mig ner och göra snöänglar!
Nu har jag fått Alvisen i säng och pratat lite med Dylan och satt på Sälskapsresan på DVD. Ute är det alldeles vitt och snön fullkomligt vräker ner! 
Jag kom plötsligt på hur jag och min bästa vän Peter rullade hem från stallet en gång när vi kvällsfodrat. Jag antar att det var en fredagkväll eftersom det var det vi gjorde på fredagar när våra jämnåriga festade... Vi rullade i nysnön hela vägen hem och det var UNDERBART! Fasen vad jag saknar den tiden ibland. Den gamla goda tiden när vi jobbade i stallet och pratade om allt möjligt. Inte ovanligt att Peter återberättade  handlingen i en film eller senaste Lorry medan vi mockade, fyllde vatten, fodrade och krattade stallgången. Good times!


Vilding!