Vi låtsas att vi är på hotell

Linus och jag hänger på Blekingesjukhusets barnmottagning i natt. Andningen är fortfarande inte tillräckligt bra för att åka hem och snabbsänkan är förhöjd så vi spenderar natten här på infektionsavdelningen. 
Medicin var 3e timme i natt och nytt blodprov i morgon så hoppas vi att vi kan åka hem sen. 

Om jag ignorerar desinficeringslukten och alla sjukhusgrejor så kan jag låtsas att vi är på hotell. En lyxig liten utflykt med min lilla MiniMan. Det blir ju vad man gör det till och jag är så glad att magkänslan stämde. Det var dags att åka in... Lätt att tvivla på sin egen magkänsla när man pratat med 1177... Men en Linus som knappt äter, som inte skrattar, knappt sover och blir genomsvettig av minsta ansträngning är inte en pigg kille. Varje andetag var en ansträngning. Skönt att vara här bland proffsen. Min favoritbarnläkare har tagit hand om honom under kvällen så det känns extra bra. Henne litar jag helt på. 

Världens gulligaste tant tar hand om oss här i natt också  så det går ingen nöd alls på oss.

Nu när Linus somnat ska jag äta lite och se på TV.  Så som dagen har varit så har jag inte kommit ihåg att äta ngt själv... och så har jag i princip varit vaken i 40 timmar. Huvudet håller på att sprängas så nu sveper jag en kopp kaffe och hoppas det motar bort huvudvärken. Lite onödigt att somna innan tolvslaget då Linus får mer medicin men sen ska jag sova 3 timmar till nästa omgång zzzzzz

(null)

(null)