Ett två tre så var den här dagen nästan slut!

Dagen flög förbi! Vad hände?! Nu sitter jag äntligen och varvar ner med en kopp te. Mannen har åkt tillbaka till jobbet för att fakturera... barnen är i sina sängar sedan länge. Brasan är precis tänd. Nice!
Imorgon börjar allvaret. Typ. Freja börjar dagis. Spännande!
Härligt att börja dagen med en 1 timma lång promenad. Folk tycker jag är lite (mycket) knäpp men jag gillar att gå. Om tiden finns så varför inte?

Jag har undersökt utbudet av "allergi mat" i en del butiker och konstaterar lätt att Meny är bäst så här långt. De har störst utbud och bäst priser. Jag ska in på Maxi och Coop Obs! också. Igår bakade jag bröd till Robin som tydligen var helt okej och idag blev det pannkakor. De smakade lite annorlunda men var riktigt goda. Robin åt 10 stora pannkakor! Men sen var han i alla fall mätt ha ha... Än så länge är han mycket bättre i magen. Wiii!

Det ska bli intressant att testa sig fram till lite nya recept åt Robin. En utmaning.

Jag har lovat att dela med mig av ett recept på cheesecake. Håll utkik här på bloggen... Just nu är jag för lat och för frusen för att kliva ur soffan för att hämta receptet he he.
Har något fel på min inre termostat... I går kväll när jag tempade mig hade jag 34.6... Tyvärr inte så ovanligt. Jag pendlar mellan 34.5 och 36.3. Inte konstigt att jag fryser... Ibland sjunker temperaturen 1-1.5 grader på några minuter. Väldigt märkligt.
Just nu sitter jag på en lammfäll i soffan med raggsockor och fårskinstofflor, fleecetröja och ullpläd. Händerna är iskalla och näsan lika så....
Burr sa Kasper.

Fick tofflorna av mamma och Bosse när jag fyllde år och de är fantastiska!!!
Tusen tack!!!
.