Putsa fönster i stormen!

Flyttkaos kan enkelt beskriva hur vi har det här hemma just nu. Vidrigt! Det är skönt att veta att vi genom att packa nu i alla fall minskar på packningsstressen när det närmar sig flytt. Kartonger håller på att inta hallen. Tack o lov att det är en stor hall med gott om utrymme för massa kartonger under trappan!
 
Planen för dagen var att gå upp tidigt och packa packa packa för att sen STÄDA... Det gick mindre bra med planerna... Strax efter kl 16 började vi packa och sortera så smått... Nu sitter jag här med datorn igen.... Suck!
Kanske beror det på vädret? Kuling och spöregn en söndag gör ju att man har lust att spendera dagen under en filt med en kopp te och en bra film...  Jag tog i alla fall tillfället i akt och putsade fönstren på utsidan. Bara att passa på när regnet piskar mot rutan. Vi bor i ett område där de flera gånger dagligen spränger i berget för att göra plats för nya bostäder och fönstren blir så sjukt skitiga att man kan gråta. Det har inte ens känts som ngn vits att putsa dem eftersom de ser lika jävliga ut nästa dag.
Med fönsterskrapan i handen, gummistövlar och regnkappa på trotsade jag vinden och skrapade rutorna. Rent och fint för stunden. Man kan ju undra vad grannarna tänkte he he  Fast det är ju klart, jag har aldrig varit särskilt bekymrad över sånt... som den gången jag och mannen tog på oss badkläder och hoppade runt på gräsmattan i spöregnet när vi bodde på Skogsvägen. DÅ var det ingen tvekan om vad grannarna tyckte hahaha Good ol days.