Älskad! Dagen i bilder ❤️

Vilken härlig mors dag jag har haft!!! Presenter på sängen i morse, maken bakade scones, Freja har sprungit lopp, Lovisa har varit fantastisk med Freja hela dagen till skillnad mot den senaste veckans tjafs. Vi har promenerat tillsammans med tjejerna. Dylan som sovit borta i natt och ställt väckarklockan för att vara med oss idag försov sig då mobilen dött under natten. Han hade så dåligt samvete så när vi andra var ute skyndade han hem och tog rätt på disk och lite annat samt slängde soporna så det var superfint i köket när vi kom hem. 

Maken har för första gången i sitt liv bakat en tårta. Vi var alla sjukt imponerade och jag kände mig verkligen älskad. Medan han bakade satt jag i soffan med barnen och spelade kort. Underbart!! De hade dukat så fint när vi skulle fika. Nu står han i köket igen och lagar middag. Kärlek!!

För en stund sen låg Alva på mig när jag svarade på ett sms. Hon fick syn på telefonen och blev väääldans intresserad. Jag visade henne foton och videosnuttar sen ringde vi mormor på FaceTime och mormorn blev nog aningens förvånad när det var Alva som ringde. Hon pratade några minuter och sen blev hon tvärtrött så nu har hon fått äta lite så att hon ska kunna sova en stund. 

Vilken otroligt skön och lagom händelserik dag jag har haft!!!! Verkligen älskad av min sköna, stora familj!!! 











Nu väntar jag på läggdags för barnen så att jag ska få en utlovad skön massage av maken. Massagebänk och allt dagen till ära!