Vi är träd!

I går var det 14 år sedan jag och Christian hade vår första date. Vi kände varandra som kurskamrater sen februari och på vår första date kom vi fram till att detta nog var någonting att satsa på "vi får se vad som händer".
 
I söndags var det 12 år sedan vi gifte oss. Jag var så otroligt lycklig och kär den dagen. Mitt i all stress och sömnbrist. Idag är jag om möjligt ännu lyckligare och älskar honom tolv gånger så mycket. Tänkte aldrig ens att det skulle vara möjligt.
Vi har vuxit ihop han och jag. Så där som träd kan göra. Ingen av oss är någon klippa snarare två stora starka träd med rötter som gör att vi står stadigt i vilken storm som helst. Omsluter varandra med grenar och friska blad.
Vi forsätter att växa och grenarna blir starkare och fler. lite mossa växer det säkert på oss vid det här laget men det är bara snyggt.
 
I söndags kom han så äntligen hem efter 9 dagar utbildning till sjöss. Nu är vi två igen. Så himla skönt. Det blev inget stort firande. Varken av mors dag eller bröllopsdagen. En vacker dag ska vi gå på en ny date. Utan barn. Men inte nu. Nu ska vi njuta av att vara tillsammans igen. 
Hans hand i min. 
Min hand i hans.