Jag är ngt på spåret!!

Jag har varit så sur över att inte kunna springa som jag velat ett tag nu. Sur förresten, det är nog inte rätt ord. Frustrerad passar bättre. Jag satt och väntade på maken i hans väntrum här om dagen. Som vanligt bläddrade jag i några tidningar som ligger när. I Norsk Ukeblad kom jag över en artikel om "Hopp & rock", hopprep och rockring. Deras "expert" berättade att 10 min hopprep är lika effektivt som 30 löpning i lugnt tempo! Hopprepet tränar både över och underkropp samtidigt och ger 1/5 av belastningen på rygg och knä jämfört med löpning!
Jag säger "ooooh that's interesting"!!!
Det passar ju mig perfekt just nu! Å hopprep som jag tyckte var så kul när jag var barn. Att jag dessutom redan har ett "riktigt" hopprep avgjorde saken. Idag blev det ett pass hopprep (ca 17 min effektiv hoppning blev det), 2 min plankan och sen 5 min per fot på balanskudden. Svettigt och SJUKT KUL!!! Jag kände ingenting över huvud taget från knät. Jag fick hemskt ont under höger fot (typ kramp) men efter övningarna på balanskudden försvann det.

Jag är såld!!! Idag ska jag leta efter ett långhopprep i affären sen ska familjen Bure hoppa hopprep tillsammans. Gud så roligt det ska bli!!

Rekommenderar verkligen!!!

Testa och berätta hur det gått!