Julen 2015...

Sitter här i soffan, uppe längst som vanligt. Jag försöker summera julhelgen och ledigheten så här långt. Jag tror att jag har funnit två ord som beskriver det lite bättre än andra: Busy och trevligt. 
Jag har haft fullt ös från morgon till sen natt. Jag har nog inte ätit frukost på en vecka och inte sovit mer än 6 timmar per natt. Det börjar ta ut sin rätt så imorgon SKA jag ta det lugnt! Målet är en lång och skön promenad och eventuellt en middagslur med Alva. Maken däremot får snällt sitta i bilen hela dagen. Han måste hem och jobba på måndag.

Jag har knappt märkt att det varit jul, det har varit väldigt trevligt att träffa alla. Robin har haft 18-års firande och vi har firat jul med släkten i 5 sittningar på 3 dagar och det har varit så roligt att träffa alla. Så många riktiga julförberedelser har det däremot inte varit så det ska definitivt förbättras till nästa jul. 


Vi har varit och rotat bland våra saker i vårt förråd i Åkersberga och hittade bland annat gamla hemvideofilmer som vi har tittat på. Det var från december 2004. Barnen var ju bara sååå söta. Det jag fick med mig var hur magisk julen var för dem och jag ska göra ALLT jag kan för att julen ska bli exakt så magisk nästa år. I alla fall för de små barnen. Då blir den magisk även för mig.









Nu ska jag krypa ner i sängen så att jag får några timmar sömn. 

Hoppas du också haft en toppenjul med de människor du allra hälst vill fira med. 

God Jul och God Fortsättning!