I did it!

Somna till ljudet av personal som säger att klockan är 8. Bli väckt mitt i en dröm av personal som säger att OP är färdig nu och klockan är 11. Rulla till uppvaket, ultraljud på blåsan. Halvliter... Måste kissa. På vingliga ben till toan med hjälp av 2 personal. Rummet snurrar. 
Åter på uppvaket. Somnar om. Mannen i sängen på andra sidan vikväggen klagar på att det sticker i fingrarna. Personalen berättar att det är bedövningen. I 2 timmar.... Mannens hustru jobbar på akuten... Det berättar han varje chans han får... Blunda men kan inte sova. Tandläkaren kommer. Allt har gått bra men besvärligt med nedre visdomständerna. Den ena bättre om den lämnas. Värre att ta bort. 12 stygn i munnen.  Ont! 
Blunda men kan inte sova. Dags att dricka nyponsoppa och äta glass. Allt smakar blod. Ringa maken. Berätta för personalen att jag har ONT. "Du har inte tagit bort ngn visdomstand i alla fall" "OJ! Har du fått SÅ mkt gjort i munnen. Oj oj oj..." Klä på egna kläder. Rullstol till bilen. Världen snurrar. Vill sova. Ont! Blodsmak. Snälla barn i bilen. Freja stryker mig i pannan. Hemma! Sova i egen säng. Underbart! Klockan är 18. Bebis jätteledsen. Kliver upp. Håller bebis, stryker över ryggen. Lycka. Leka på golvet. Mata flaska. Behöver pumpa ur. Maken lagar mat. Bebis kinkig. Ta smärtstillande. Pumpar ur. Väldigt ledsen bebis. Färdig. Bebis får äntligen amma. Lycka! Snuttar och slappnar av i hela kroppen. Äntligen mammas tutte!! Bebis somnar. Sova samma säng. Vill vara nära. Bebis sover tungt. Mer smärtstillande. Känner stygnen i munnen. Äckligt! Gosa med bebis. Bättre i morgon. I did it!